Tillbaka – Paris charmar ännu en gång

TillbakaiParisKära läsare,
Det var en lång tågresa tillbaka till Paris rakt igenom hela landet och alla olika landskap. Hettan var total. Väl framme i Paris så blev jag varmt välkomnad av lite mildare väder (runt 25 grader) med en klarblå himmel och vackra vyer. Många av er känner säkert igen känslan av att komma tillbaka efter en solsemester, man känner sig lite besviken på att det är över och hemstaden känns mycket gråare och tråkigare än semesterorten. Denna gång var det inte så, Paris glänste stolt med sin skönhet. Jag var inte tillbaka i någon vardag, jag var tillbaka i en dröm som är en verklighet. Katten var glad att komma tillbaka men trött, han la sig i fosterställning i sin lilla korg och sov väldigt länge, nästan så man blev orolig men idag är han på alerten igen så allt är bra. Under tiden jag har varit på semester så har mina spådamer jobbat som vanligt och det har kommit in lite mer positiv feedback till dem vilket känns väldigt bra, särskilt då feedback är en måttstock på det jobb vi gör. Vi tar gärna emot mer feedback, både negativ och positiv, skriv till mig här och skriv vem feedbacken gäller (mig, Rauni eller Ariel). Linjerna är nu öppna och det är bara att ringa eller skriva. Önskar er en fin Söndag!