Sista dagen på semestern

Gigaro1Kära läsare, Hoppas ni har det bra. För mig är det sista dagen på semestern idag (Fredag). Imorgon tar jag tåget upp till Paris och på Söndag jobbar jag som vanligt igen. Ni som ringer mig på kvällarna har säkert upptäckt att jag inte varit inloggad de senaste två veckorna men från och med Söndag är allt som vanligt igen. Dock så är jag hemma i en vecka och sen bär det av till tyska landsbygden den 18:e Juli till en vän och efter det till Strasbourg. Jag kommer dock att jobba under denna tid även om det kanske inte är lika många timmar som vanligt. Här på AlvaSaintTropezFrankrikes sydkust har vi haft en rejäl värmebölja den senaste veckan med upp till 37 grader, det påminner mig om somrarna i Grekland när jag var liten och hälsade på släktingar där. Sacha2Ett tips till er som vill bege er till Frankrikes sydkust och vill ha lite mer lugn och ro (det är nämligen väldigt folktätt här på sommaren) är att besöka Gigaro som är en liten by som inte ligger alltför långt borta från Ramatuelle. AlvaRamatuelleLionsI Gigaro är stranden väldigt fin och restaurangerna vid havet är mysiga, särskilt restaurangen som heter "Marius ala plage" där man i princip äter i havet! Lite bilder från den senaste veckan har ni här till vänster från just Marius ala plage, från Ramatuelle, en målning av min nya vän, konstnären och från Saint Tropez. Vi hörs på linjerna inom kort, önska mig en fin avslutning på semestern nu är ni snälla:)

Nordens beste spåkoner Alva Rauni Ariel

Nordens bästa spådam Alva