Veckan i bilder

Kära läsare,
Oj oj oj vad det har ringt den senaste tiden på norska linjen! Det är toppen såklart men tyvärr är det många som inte kommer fram. Som sagt är det alltid möjligt att maila mig om du har svårt att komma fram så kan vi ordna att du ringer under en viss tidpunkt så att även du kan komma fram:)

I övrigt är våren här och vi hade hela 30 grader ett par dagar sen! Paris är fortfarande delvis i karantän även om butiker och lite andra ställen har öppnat men caféerna och restaurangerna är stängda. Hoppas att de öppnar snart för ett Paris utan caféer är väldigt märkligt. Ett Paris utan Corona är dock ännu viktigare så vi väntar ut den först såklart.

Jag ser att jag har haft rätt angående Norge när det gällde Coronan och hur det skulle se ut men gällande Sverige så har det ju inte riktigt lugnat ner sig än. Viruset gillar inte värme såvitt jag förstått det så vi får hoppas på en riktig värmebölja i Europa.

Här kommer lite bilder från min karantänbubbla som inte är så tråkig trots allt. Det gäller att skapa en stämning och göra det trivsamt. Önskar er alla en underbar Lördag!

Kram,
Alva
MickiBloSushikoketParis

JottaRutigKlanningIMG_4683