Tillbaka från London

God helg kära läsare,
Nu är jag tillbaka ifrån en blixtvisit i London och det var kul med lite miljöombyte! Det är så praktiskt att bara ta tåget till London från Paris, det tar ca. 2 timmar och 40 minuter. Det blev en kväll ute med vänner som bor där och en skivbolagsfest. Med mig fick jag mina favoritkrämer som säljs på apotek i England, de berömda Boots No7- krämerna. Passade på att köpa serumen också som ska appliceras först och sedan applicerar man själva krämen, får se om serumen är bra eller inte.


Sen hann jag med en bild på ett klassiskt engelskt telefonbås såklart!


Jag jobbar på linjerna igen imorgon så då hörs vi men ni i Norge kan redan nu nå spådamen Rauni på Alvas Egne Favoritter. Hon finns på 820 959 59 och hjälper er med era frågor. Om ni inte har testat att ringa Rauni så är det ett tips att göra det, det är en klok dam.
God natt så hörs vi imorgon!
/Alva