Ett argt bi flög förbi….

Kära läsare,
Idag flög ett litet argt bi förbi och klagade på mig. Jag hade skickat ut information om min nyöppnade linje till mina kunder och därefter har denna person skrivit till mig. Det är ok, jag har inte alltid rätt men det som jag mest reagerade på var faktiskt sättet människor uttrycker sig på. Språkpolisen i mig vaknade till helt enkelt:) Här kommer mailet och därunder mitt svar…

On 16 Sep 2013, at 10:35, —- wrote:

“Ursäkta , men du håller ju inte måttet själv
inget av det du sagt har stämmt eller hänt”

Hej,
Till att börja med kan jag tipsa om att man kan börja ett mail med ett “Hej” och avsluta med “Hälsningar” eller kanske ett namn. Jag har en stor kundkrets som tycker att jag gör ett bra jobb så det är trist att det jag sagt till dig inte stämde, vill dock påpeka att spådom inte är en exakt vetenskap, man kan ha FEL och om ingen berättat detta för dig tidigare så gör jag det nu för det vore trist om du tror att all spådom är en vetenskap som t.ex. matematik är. Jag är träffsäker men kan ha fel ibland så träd fram och berätta vem du är och vilken spådom det gäller så kan jag ta ställning till din kritik och för din egen skull så  testa med en vänlig ton, det vinner du på i längden, jag lovar.
Mvh,
Alva