Intervju med tidningen Medium

Kära läsare,
Jag har varit lite dålig med att uppdatera här på hemsidan men det är ju en hel del jobb med den nya linjen vilket lett till att jag har haft mindre tid. Jag har inte glömt bort er dock och kommer att försöka vara lite mera aktiv här. Jag har blivit intervjuad för andra gången i tidningen Medium i Norge. Ska bli spännande att få vara med en gång till. Jag pratar lite om den nya linjen och svarar på diverse frågor om livet och om mitt jobb som spådam. Undrar vad ni har haft för er. En del av er som jag har haft kontakt med går igenom intressanta och stora förändringar i era liv, det är något med September som får människor att ta tag i saker och ting, precis som man ofta gör i Januari. Kämpa på därute ni som är på väg in i nya livsfaser och jag finns som vanligt på linjerna och svarar på era mail. Imorgon åker jag till London och är åter tillbaka på Lördag. Vi hörs:)
/Alva