Paketinslagning, spåsessioner via telefon och en kurrande Watson

Julmys2015Kära läsare, Om det finns en sökfunktion på min hemsida för vissa ord så kommer nog ordet "mysigt" att dyka upp löjligt många gånger. Jag tänkte att det var dags att använda det ordet igen, jo det har varit en väldigt mysig kväll ikväll. Jag har slagit in julklappar och haft julsånger i bakgrunden. Julduken ligger framme och ett nästan pinsamt (många) antal ljus är tända. Katten följer nyfiket vad jag gör och vill gärna bita på julsnöret men det får han inte för han verkar vilja äta det och det är ju nog inte så bra om han gör det. Han kurrar högt och verkar vara i toppform. Det har ringt en hel del på norska linjen idag och jag har tagit emot era samtal och stängt av julmusiken och försökt mota bort katten när jag har pratat med er. Det har även ringt på svenska linjen lite grann, tyvärr så råkade jag klicka på fel knapp en gång så jag råkade avbryta ett samtal precis innan kunden kom fram, ber om ursäkt för det. Jag betygsätter kvällens julmysfaktor till en mycket stark 8 av 10 möjliga. Vi hörs imorgon. Godnatt!