1:a Advent

Kära läsare, Nu är första magiska Söndagen här före Jul. Julkänslan är här och jag hoppas att ni känner likadant. I helgen så passade jag på att besöka fantastiska Four Seasonshotellet här i Paris. Deras Juldekrationer är magnifika. Det är som man kliver in i en sagovärld för en stund och det tackar man inte nej till. Här kommer lite bilder från hotellet och besöket där. Björnen på bilden bland julgranarna är gjord av riktigt is, tydligen hålls den kall med hjälp av en speciell teknik för i rummet var det plusgrader! God natt och en massa Julkänsla till hela norden från mig!

GeorgeVXmas

 

Nu är första magiska SönAlvaGeorgeVdagen här före Jul. Julkänslar är här och jag hoppas att ni känner likadant. I helgen så passade jag på att besöka fantastiska Four Seasonshotellet här i Paris. Deras Juldekrationer är magnifika.AlvaGeorgeVsitting