Alvas Shop har öppnat!

alphabets-balloonSalphabets-balloonHalphabets-balloonOalphabets-balloonP

Kära läsare,
Nu har Alvashoppen öppnat och det firar vi med att de tre första som beställer varor från mig får 15% rabatt på en valfri reading. Butiken har än så länge få produkter och kommer att förbli så tror jag. De som vill ha varorna inslagna ifall det är en julklapp får såklart det. Jag ändrade priset på ringarna till hälften då de inte såg ut riktigt så som jag trodde, de är fortfarande fina men mycket lättare än jag trodde och här har ni två bilder tagna idag på hur de ser ut då jag provade dem:Peridotonfinger

alphabets-balloonSalphabets-balloonHalphabets-balloonOalphabets-balloonP

 

alphabets-balloonSalphabets-balloonHalphabets-balloonOalphabets-balloonP
 

 

 

Granatonfingerler

Det är endast ett begränsat antal av varje produkt men de lyxiga påsarna kan jag beställa fler av. Här kan ni ta en titt på min lilla butik och se ifall det finns något som ni gillar där: https://www.medium-alva.com/shop/

alphabets-balloonSalphabets-balloonHalphabets-balloonOalphabets-balloonP

gillar där: https://www.medium-alva.com/shop/