Om första Advent, Merkurius framfart i Skorpionen, om er, om mitt arbete och ett specialerbjudande

1aAdventKära läsare,
Det var ett tag sen sist som jag la upp något här. Det har varit hektiskt med musikdelen. På spålinjerna så har det antingen ringt en hel del eller ingenting. Det är lite märkliga tider på det viset och tydligen är det flera spådamer som upplever samma sak. Till er telefonkunder som ringer mig på betalnumren så vill jag be er om att maila mig ifall ni upplever problem med att komma fram etc. Det är bara att maila till: postmaster@medium-alva.com eller klicka här.

Har ni kommit igång med förberedelser inför julen? Ni har kanske redan har snö? Här är det höstväder med gula, röda och bruna löv som virvlar i luften. Inge snö i sikte. Jag hoppas uppleva snön i Sverige i December när jag kommer upp till jul. Jag ser även fram emot den rena luften, alla tända ljus, pepparkakor, familjen, vänner och glögg. Kommer att bli hur mysigt som helst!

 

Våganimated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086

 

Merkurius retrograd är över och därmed även alla de märkliga sakerna som hände i samband med det som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Nu när Merkurius rör sig framåt i Skorpionen igen så är det dags att gå till botten med tankeverksamheten. Fundera över vad du behöver i ditt liv, vad som gör dig lycklig, vad som går att ändra på och om det finns något som du skulle vilja förmedla till någon som kan vara av värde. För många är det även nyttigt att kunna gå och prata med någon såsom en psykolog eller terapeut om du känner för det. Det är dags för själavård och då genom just kommunikation. 

Många av er som jag pratar med har även ett behov av att prata om saker som känns svåra, trauman, sorg, ångest etc. och jag finns här för det också. Ensamhet är också ett vanligt tema. Jag spår som vanligt och svarar på frågor om det som komma skall och hjälper till med bortsprugna husdjur eller borttappade nycklar etc. men att även vara en medmänniska och försöka ge råd i svåra situationer är en stor del av mitt arbete. Jag lyssnar. Den största frågan än så länge är den som handlar om kärlek och relationer och då ofta om en specifik person. Merparten av männen som ringer frågar kanske om kärlek som sista fråga men först brukar ni fråga om jobb och ekonomi.

 

Våganimated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086animated-christmas-ball-image-0092animated-christmas-ball-image-0086

 

Mina kunder är i alla åldrar från den yngsta på runt 20 år till de äldsta på en bra bit över 80 år. Majoriteten är utan tvekan kvinnor men de män som hör av sig är återkommande stamkunder. Bortsett från de vanligaste frågorna så kan samtalen handla om allt mellan himmel och jord. Vissa väntar på svar från sin advokat, vissa befinner sig i separationer med ekonomiska uppgörelser, andra frågar om när de får sin rullator, en del frågar om kollegor eller chefer. Frågor om andra sidan och andlig aktivitet är också något som dyker upp. Sen finns det tusentals andra frågor och ämnen men det skulle ta för lång tid och är kanske ointressant för er att läsa om här.

Detta blev ett inlägg om lite allt möjligt. Det ver ju ett tag sen sist som jag skrev något här och nu är jag glad att jag tog mig tid till att göra det. Önskar er en fortsatt fin dag och….eftersom det är ett stort jippo med Black Friday så ska jag inte vara sämre och erbjuder er 20 procent rabatt på valfri reading från och med den 28/11 t.o.m. den 1/12-2019. Det betyder över denna helg med start redan idag (Torsdag). Ta en titt här för olika typer av readings samt priser.

Vi hörs och skrivs kära ni❤️

/Alva

Alva spådam Sverige Norge bra spådam synsk spådam hade rätt spåkone finner borttappade ting Triffsikker spåkone spådame Norge medial Sverige medial astrologi spådomar spørsmål om kjærlighet ærlige svar ärliga svar spørsmål om utroskap nøyaktig träffsäker, er han utro finn ut er hun utro finn ut