Trio

   christmasdinnerstras2018michlaume MeJosetteNov2019 MeDanyJosetteNov112019

borttappade Triffsikker spåkone Kära läsare,
Här kommer en hälsning från en ambitiös Stenbock som nu kör under Jupiters och Venus styre och såklart med Saturnus (styre) som håller koll på att allt går rätt till. Ja, det är alltså som så att alla tre planeter befinner sig i Stenbocken som även råkar vara mitt tecken och ja, jag känner av det. På vilka sätt? Ungefär såhär:

Venus: Idag har jag jobbat ungefär i 12 timmar med musik och imorgon fortsätter det och så blir det hela veckan fram tills runt 10 låtar blir klara. Konst, skönhet och kärlek. Har en tavla som ska målas klart mittemot mikrofonen, den får jag ta tag i efter deadline, vilket för oss vidare till:

Saturnus: Det finns en deadline. En låt kräver struktur och arbete. Det ska finnas en mening och du ska sjunga rätt och riktigt bra. Saturnus säger: “Bara bra är inte det du har strävat efter”. Venus: Jag vill bara ha det bra och lyssna på bra melodier, skapa bra känsla. Umgås med mina nära och kära. Bada i lycka och le. Jag vill ta detta med struktur och måsten en annan dag.

Jupiter: Allt är möjligt. Det är dags nu att leverera och du kommer att ha tur. Tänk stort och tänk utanför begränsningar. Agera, skapa och väx.

Bilderna ovan är från olika middagar med nära och kära. Notera att jag har samma tröja på mig…

Kram,
Alva