The big picture

votre-vie-amoureuse-numérologieKära läsare,
Jag hade precis ett intressant samtal med en väninna som råkade ut för något väldigt speciellt igår. Hon har alldeles nyligen blivit vän med en ny man och tycke har uppstått mellan dem. De pratades vid i telefon och han skulle komma förbi henne för att ge henne någonting som hon hade glömt hos honom. När han frågar henne om adressen så utbrister han "skämtar du eller?!!" hon svarar såklart att hon inte skämtar varav han frågar vilken våning hon bor på och hon svarar att hon bor på 3:e våningen och berättar han för henne att han bott på exakt den adressen på 3:e våningen i hela sitt liv tills han flyttade till en annan stadsdel där han nu bor.

Min väninna har flyttat dit efter att han flyttat ut. De började prata om grannarna och vilka som bodde kvar där etc. Om man tänker på hur många adresser, våningar, och gator det finns i hela Stockholm inklusive alla förorter så förstår man att sannolikheten för att detta ska ske är i princip obefintlig. Detta är en person som hon inte har några gemensamma vänner med och som hon inte träffade i närheten där hon bor (vilket annat skulle kunna innebära att han fortsatt går ut i sina gamla hemkvarter i Stockholm). Ja detta är ett möte som är förutbestämt ser jag det som.

De här två skulle ses och hon skulle få besök av honom den 13:e då han körde fram till portnummer 13 och berättar för henne att han har bott där, på 3:e våningen. Att det händer just henne är inget konstigt dock. Hon har en stark närvaro av något magiskt kring henne. Hon har beskydd och hon råkar ut för märkliga saker. Jag har länge tänkt att hon inte är ensam, hon har många som leder henne framåt i sitt liv och påverkar hennes val och leder henne fram längs livets väg.

Hur har ni det med numerologiska och andra magiska sammanträffanden? Jag vet att många av er har mycket utav "det" som jag beskriver att min väninna har och vissa är medvetna om det och vissa är det inte. Visst är det spännande Om du börjar notera datum, siffror ocheller andra detaljer i ditt liv som på något sätt verkar sticka ut så kommer du att upptäcka ett mönster och att det mönstret är en del av något mycket större. En stark närvaro av något sakta börjar att uppenbara sig för den som söker. Livet är magiskt och vi är alla en del av denna magi:)

/Alva Alva spådam Sverige Norge bra spådam synsk spådamen hade rätt spåkone finner borttappade ting Triffsikker spåkone spådame Norge medial Sverige medial astrologi spådomar spørsmål om kjærlighet ærlige svar ärliga svar
spørsmål om utroskap nøyaktig träffsäker