Merkurius retrograd i Skorpionen: “Kära du, här kommer en en presentkorg fylld med smått och gott!”

hermes-retro-350x325Kära läsare,
Merkurius retrograd i Skorpionen mellan den 1-21 November är inte så spännande. Upplever ni kanske märkliga missuppfattningar i kommunikationen med andra människor? Det ska vara en tis av re-evaluering, återkoppla, reflektera, göra om och göra rätt samt att reparera. För egen del har jag bara märkt av reparationsdelen och lite andra mindre trevliga saker.

Märkliga fördröjningar, tillbakadragna personer som plötsligt ändrat beteende? Tekniska saker som går sönder (en klassiker är att spilla vatten eller kaffe på din dator)? Hemlighetsmakerier och oärlighet? Ja, då är det nog en släng av Merkurius knepiga resa i Skorionen. Håll ut, det passerar snart. Det finns vissa som drabbas mer av detta än andra.

Personligen så har både min dator gått sönder (troligvis några ynkliga vattendroppar som låg bakom det), mitt ljudkort har havererat och då precis då jag ska göra klart mitt album. Personer som jag jobbar med i musiken har olika dilemman (en av dem försvann i ett par veckor, en annan har privata angelägenheter i familjen så jag får vänta tills det blir bättre innan den låten blir klar vilket jag har full förståelse för såklart).

Vissa dagar är linjerna helt tysta medans andra dagar ringer alla samtidigt. Nya väninnor som gör gamla väninnor avundsjuka. Ja det var lite gott och blandat och helt i Skorpionsk stil. Tack för den…Nåja det är över snart kära läsare (till er som drabbats såsom jag). Ett tips är att undvika öppet hav, ha vattenglas nära elektriska apparater och ha en diplomatisk hållning till eventuella personer som beter sig dåligt eller märkligt på något vis.

/Alva