Feedback på appidén och lite annat

rays-of-sunlight-through-storm-clouds-wallpaper-1

Kära läsare,
Det är äntligen Fredag och solen tittar blygsamt fram mellan molnen. Vädret i Paris är som fransmännen, det/de har karaktär och är tydligt/tydliga i sitt/sina uttryck…Regn i fem dagar i sträck är ganska tydligt för mig, är det regn så ska det vara regn och är det varmt så ska det vara varmt, allt eller inget med andra ord. Nog om vädret dock. Mina yngre stamkunder har gett feedback på appidén och är positivt inställda till en Alvaapp, det glädjer mig. Jag har börjat titta på olika alternativ och kostnader för en app och det är inte helt enkelt men jag kommer att ta hjälp av sakkunniga för att komma i kontakt med en utvecklare och ta det därifrån. Gällande spådamer och att börja jobba hos oss som spådam så är det fortfarande aktuellt, lite mer om detta hittar du här.

Trevlig helg till er alla!