Inlägg från Ariel – Strasbourg och hästar:)

Kjære lesere,
kom nettopp tilbake fra en liten tur til Frankrike, var der på besøk hos mine svigerforeldre og min samboers familie. De bor i Strasbourg, samme sted og Alva også besøker ofte.

summer 06

Dette er hjemmebyen til begge våre samborere og er det nettopp igjennom dem at vi Alva ble først kjent med hverandre. Strasbourg som tidligere sagt, en gammel og svært vakker by med økende turisme hvert år.

summer 2016 c

Rett utenfpr byen ligger en bondegård med hestehotell, men der var vi på en stor bursdagsfest som varet langt inni natta. Det ble litt for mange Abba og Queen slagere for meg den kvelden, men hadde likevel en masse gøy.

WP_20160507_16_08_16_Rich

Alltid gøy å møte hester også, spesielt hester med “Poirot bart” (hvis noen husker den Agatha Christie tv- serien). Er tilbake nå i Berlin i full sommer, så jeg er mer tilgjengelig i den rytmen jeg var før jeg reiste til Norge. Håper nyter våren der også oppe i Norge! Stor klem,
Ariel