Nyhetsbrev Maj 2016

Kära norska och svenska kunder,
Jag vill välkomna mina nya kunder och även passa på att tacka mina stammisar för ert förtroende och er lojalitet:)

Något nytt som jag funderat över är ifall det skulle vara intressant för mina kunder att ha en Alvaapplikation på mobilen där det skulle finnas en möjlighet för snabba, korta svar för en liten kostnad? De som tycker att detta låter intressant får gärna höra av sig till mig.

Hemsidan hade lite tekniska problem i förra veckan men nu ska det fungera igen, vår webbmaster fick kämpa för att hitta problemet. Vi var vi tvungna att ändra på utseendet under rubriken "Inloggade spådamer” för tydligen var det något där som ställde till det med hela hemsidan men det nya blev ju faktiskt bättre så det var nog meningen trots allt.

Statistiken på sidan visar på stigande siffror igen. Det är bara att jämföra med siffrorna från Feb-Mars och April-Maj:

StatistikFebMarsAprMaj

Avslutningsvis så är det återigen dags för ett specialerbjudande som gäller fram till sista Maj.

SpecialMaj2016

Önskar er en fantastisk vår och vi hörs på linjerna eller via mail!

Bästa Hälsningar,
Alva