Cykeltur idag med hurtig norsk väninna – hjälp!

bikeuphillKära läsare,
Har ni haft en bra helg? Hoppas det och det verkar som om ni är ute i det fina vädret eftersom det är tyst på linjerna. Dock så var det rena rama maratonloppet på linjerna i Fredags och jag tror jag fick fyra och en halv timme bara på norska linjen. Det var som alltid trevligt att prata med er. Nu är det dock dags för lite dagsljus för mig, är lite dålig på att komma ut på dagtid. På tal om maraton, det blir en cykeltur med min norska väninna och hennes man vilket ska blir trevligt men jag är lite orolig för de är väldigt hurtiga och i bra form. Att det sen är väldigt mycket uppförsbacke är lite läskigt för om det bara är platt så är jag i ganska bra cykelform. Här talar vi uppförsbacke som även min scooter har svårt att ta sig upp för…önska mig lycka till;) Sophia och Ariel finns på linjerna för att spå er:) Ha en fortsatt fin Söndag!