Statistik, Ariel, Rauni, Sophia, gratischat och mycket mer (långt inlägg)!

SophiaochWatsonArielBerlin

Kära läsare,
Hoppas ni har det bra. Jag var inne och tittade på statistiken och den ser fortsatt bra ut. Det är Norge och Sverige som ligger på topp när det gäller besökare och det är inte särskilt förvånande såklart eftersom det är vår målgrupp. Det som är lite intressant är att det enligt Google Analytics är den yngre målgruppen som besöker hemsidan mest samt att det är flest män. Det stämmer inte riktigt överens med de som faktiskt ringer eller skriver till mig.

De flesta som ringer och skriver är definitivt kvinnor men visst är det en del män som kontaktar oss också, särskilt efter att vi annonserat i Dagbladet. Åldrarna varierar dock, det är allt från 20 till 70 år. Om jag skulle försöka beskriva den typiska kunden som kontaktar mig/oss så blir det svårt för det är en ytterst bred målgrupp.

Om jag ändå ska försöka dra några gemensamma nämnare här så är det att det ofta handlar om kärlek och då ofta om olycklig eller obesvarad kärlek. Det kan också handla om komplicerad kärlek och ofta handlar det om sådant som man upplever som svårt att prata med andra om. Orsaken till att det kan vara svårt att prata om det med andra varierar såklart den det kan handla om att personen ifråga är otydlig, upptagen eller svår på något vis. Jag lägger stor vikt på diskretion och tystnadsplikt och det gör även mina spådamer Ariel, Rauni och Sophia, det är en självklarhet för oss. De som får ordning på sina kärleksliv efter att varit kunder hos mig under en tid har en tendens att komma tillbaka då det är dags att skaffa barn eller om det är något i deras relation som inte fungerar. Självklart så är det en relativt stor kundkrets som frågar om arbete, hälsa och karriär men relationer är utan tvekan den största frågan hos våra kunder. Sen har vi det där med ensamhet. Vissa av er känner er ensamma, antingen i era tankar om saker och ting eller rent socialt sätt. Vissa har ett bra socialt liv men känner sig ändå ensamma och jag kan förstå att det känns tryggt att ha en röst på andra sidan linjen som inte dömer en och som lyssnar. Den tiden som ni har med mig eller mina spådamer är ju trots allt ägnad för er och ingen annan. Vare sig om det handlar om att fråga om framtid, nutid eller att bara prata om det ni har på hjärtat.

Vår spådam Rauni är fortsatt inte i bra form och kämpar med sin hälsa. Hon hälsar så varmt till sina kunder. Så fort jag vet mer så lägger jag upp det här på hemsidan. Jag tänkte på att jag inte kanske sagt så mycket om mina spådamer rent generellt och att det skulle kunna vara bra att skriva lite om det här.

Vi kan börja med Ariel. Ariel är en smart Jungfru med ett klart sinne samtidigt som jag ser på henne som en fullfjärdrad kreativ person. Ariel är konstnär samt sångerska och låtskrivare utöver att hon är spådam. Jag upplever henne som den där typen av person som tänker och känner väldigt mycket men hon har en slags jordlig återhållsamhet som är fascinerande. Jag sett en del av hennes verk och då verkar hon öppna den där dörren för alla intryck och det är överraskande. Det finns en färgstark person där som använder sig av ett skarpt intellekt och jag får ofta känslan av att hon bär på en nästan nobel diplomatisk sida. Har inte undersökt det vidare men det kan hända att hon har något tydligt Vågdrag i sitt personliga horoskop.

Sophia är en person som fascinerar mig eftersom hon verkar kunna göra det mesta som hon bestämmer sig för. Det finns liksom inte några hinder där. Visst, hon är Lejon och lever upp till sin självklara och direkta utstrålning men det är också något hon lever upp till i verkligheten. Även Sophia är, förutom att hon är en spådam, sångerska, låtskrivare och konstnär. Sophia är nära sin styrare solen, hon ler och har en direkt varm utstrålning. Hon är omhändertagande samtidigt som hon har en uppmärksam och diplomatisk framtoning, även hon har ett sätt att vara på som inte lägger fram allt på en gång om man inte ber om det. 

Det verkar vara något som var meningen, vi är alla tre sångerskor, spådamer och målar. Rauni har jobbat som manager för framgångsrika musiker och sambadansare samt att hon har jobbat på cirkus och en massa annat som jag måste fråga henne om igen:) Hon är bland den starkaset personen jag någonsin lärt känna och hon är alltid ärlig och mycket direkt. Det finns en slags frisk vind över hennes personlighet, ganska så typsikt för en Vattuman tänker jag.  Det är ett gäng kreatörer helt enkelt. Allting har en mening.

Detta blev ett långt inlägg. Avslutningsvis tänkte jag utlysa en gratis halvtimmes chat med mig, Ariel och Sophia. Chatten sker via Skype och jag lägger till efter att vi bestämt en tid för det. Chatten kommer att publiceras på hemsidan så tänkt på det innan ni postar frågor. Jag ser gärna att ni skickar feedback till mig efter chatten som jag kommer att posta på hemsidan. Skicka intresseanmälan här (Skriv "Chat" i topicfältet) så hör jag av mig till er om tid och annan information!