Min väninna från Tibet – (So proud of you!)

Kära läsare,
Här på bilden ser ni Dalai Lama och min väninna från Tibet som bor i Paris. Jag brukar referera till henne lite skämtsamt som en kvinnlig Dalai Lama samtidigt som jag faktiskt menar det. Det visade sig att hon hade träffat Dalai Lama i förra månaden när hon var i Tibet och besökte sin mamma. Jag vet att denna resa var en mycket viktig resa för henne. Hon jobbar på den lokala sushirestaurangen som jag brukar gå till varje vecka. Det är en person som skiner upp hela stället, ja hon ler med hela hjärtat. Det är en person med en genuin godhet i hela hennes uppenbarelse och hon bär på något som är guld värt, hon vill väl. Om man ser sig om så kommer man kanske att kunna se de där personerna som urskiljer sig ifrån allt, likt något som skiner lite starkare än det andra, hon är en av dem och säkerligen känner ni någon eller några som dyker upp i era tankar vid denna liknelse. Nu är hon tillbaka i Paris och sushirestaurangen känns ännu mer hemma nu. Jag och Watson planerar att bjuda över henne på middag nu i veckan med vad lagar man för mat till en tjej som gillar Tibetansk mat….