Astrologisk analys från 17-29:e Februari

Alvasastrologiskabild2018 Sverige medial astrologi spådomar spørsmål om kjærlighet

För Stenbockar och de som har tydliga Stenbocksaspekter i sina horoskop följer ett par intensiva veckor och du går framåt med full fart likt en ångvält. Mars, Jupiter, Saturnus i ditt tecken under denna period leder fram till framgång på många plan. Dock så är det fortfarande genom hårt arbete och diciplin som de bästa resultaten nås.

Mellan den 19.e och den 20.e Mars får du höra något positivt och din dragningskraft är mycket stark vilket kan leda till en hel del avundsjuka och svartsjuka men det bekommer dig inte alls under denna tid då du är fullt fokuserad på att uppnå de mål som du har satt upp för dig själv under denna period. Du gör riktigt starka intryck på omgivningen nu så passa på att göra det bästa av det men försök att hålla humöret någorlunda i shack för du kan vara extra vass och skarp om något står i din väg och långsiktigt är fiender inte så bra att ha.

För Fiskar och de som har tydliga Fiskaspekter i sina personliga horoskop så kommer kommunikationens planet Merkurius att gå i retrograd under denna period och leder till en hel del komplikationer när det gäller en hel del viktiga plan. Illusioner kan leda in dig på villovägar och mentala låsningar som hindrar din utveckling finns på agendan. Under denna period kan du tänka fel i viktiga beslut, din vanligtvis goda intuition kan leda dig på villovägar så var försiktig men alltför drastiska beslut.

Det är även som så att det tar tid att får svar och en hel del missförstånd kan dyka upp. Överdrivet känslobaserade beslut bör undvikas under denna period. Manipulation och spel är också sådant som kan dyka upp, antingen i hur du agerar i relation till andra personer eller någon annan som försöker påverka dig genom tveksamma metoder.

För Vädurar och de som har tydliga Vädursaspekter i sina horsokop följer en tid i kärlekens tecken. Ditt kärleksliv blomstrar och detta är tiden då du kan bli riktigt kär. Ifall du redan är i en relation så innebär det en fördjupning av er relation. De senaste åren för många av er har varit ganska så turbulenta och ojämna men nu följer en tid där ni känner att det faktiskt känns bra utan att det är tråkiga överraskningar som döljer sig bakom hörnet. Du kan våga leva ut dina känslor utan att känna att du kommer att bli besviken.

Särskilt den 26:e 27:e och 28:e Februari är dagar då ditt känsloliv är på topp. Var beredd på en he del skratt, bus och glädje. Detta är även en tid att skapa, oavsett om det är konst, musik eller något annat så är du nu fokuserad på ett känslomässigt plan och kan skapa magi av det du känner. Som det engelska uttrycket lyder "you wear your heart in you sleeve" rusar du fram i ditt liv just nu med full fart och mycket energi vilket är fantastiskt men kom för den del ihåg att stanna upp då och då för undvika eventuella beslut som tas i all hast och där det rationella har fått kliva åt sidan lite för mycket.

För Oxar och de som har tydliga Oxaspekter i sina personliga horoskop så är detta en tid då du blir utmanad till att göra något nytt, att revoltera, förändra och att våga. Detta med att våga handlar om att inte vara lika plikttrogen som du oftast är och då menar jag när det gäller saker som du egentligen inte är lycklig över. Det handlar om sådant som du länge har gjort av ren plikt men som inte längre ger näring till din själ. Som en lojal och hårt arbetande person driver du fram projekt och andra uppgifter med imponerande kraft och uthållighet men ibland släpar dina känslomässiga behov efter eftersom de får ge vika för allt det dör andra som måste ordnas.

Se på denna tid som att den där känslomässiga och själsliga delen av dig som ofta får åka i passagerarsätet nu tar och sätter sig i förarsätet och tar kommandot…ja jag tänker att du får kalla kårar vid denna tanke men det är det som är meningen. Så, ja, det är bara att köra på utan rädslor och alltför stort kontrollbehov!

För Kräftor och de som har tydliga Kräftaspekter i sina personliga horoskop så kan Stenbockens framfart (i Mars, Jupiter och Saturnus) påverka er på ett lite oväntat sätt. Kräftan som är en motpol till Stenbocken har en tid framför sig där det kan vara bra att vara samarbetsvillig och kanske lite mer följsam än vanligt för att inte hamna i klinch med de starka krafter som talar om för dig att göra det du gör men i omvänd ordning. Ja du som Kräfta ska vända upp och ner på allt och då kan du skapa magi. Våga bryta mönster våga ta ett steg framåt och inte sidledes som du ofta gör. Tänk dig en storm som kan föra dig framåt om du vänder dig åt det håll vinden blåser mot, ja denna gång såklart för annars följer du din egna vindriktning.

/Alva