Tidigare i veckan

Kära läsare,
Igår var det alla hjärtans dag och jag vill passa på och skicka en kram till er alla. En klok och ung norsk kund till mig sa idag att detta med alla hjärtans dag "driter hon i" och att det inte bara ska vara en dag som är ämnad till att uppskatta och uppvakta sina nära och kära. Hon har helt rätt i det hon säger och personligen så tycker jag att jag är rätt så bra på att säga fina saker och visa uppskattning även under årets resterande 364 dagar.

Hur bra är ni på det? Säkert rätt så bra tänker jag:) I Onsdags så tog jag ledigt under hela dagen och det började med en lunch i 9:e distriktet med en norsk vänina och slutade med en middag i 14:e och därimellan en riktigt bra långpromenad genom olika distrikt. Lite bilder från Onsdagen kommer härunder.
Synsk Sverige Norge

IMG_3468
Fantastiska St: Sulpice och fontänen framför. Plötsligt var jag där och denna plats betyder mycket för mig då bilderna till mitt första album togs delvis här.
IMG_3474Efter en visit på apoteket fick jag såhãr många hudvårdsprover och annat kul😊
IMG_3492
Artistinstagraminlägg från Rue Rennes i 6:e distriktet (man ska uppdatera med jämna mellanrum har jag fått lära mig av hon som tog hand om mitt konto förut).
4228A276-579C-459D-AA48-8D8B22EB4F8A
Inne på den här toaletten på ett brasserie 9:e distriktet blir det alltid bra blixteffekt på bilderna, inte första gången jag är här.
IMG_3462
St: Sulpice igen🙏❤️
IMG_3460
Bron mellan 1:a och 6:e distriktet där par eller vänner har satt fast hänglås med namn på som en ritual för kärlek.

IMG_3434
Från lunchen på det fantastiska och gamla brasseriet
Le Bouillon Chartier i 9:e distriktet från 1896 där notan skrivs på pappersduken såsom det var förut.
IMG_3438
Le Bouillon Chartier   IMG_3453
Gick även förbi monument av adelsmannen och amiralen Gaspard II de Coligny (1519-1572)