5 frågor till Ariel

Ariel new 31. Vad är din drivkraft i livet? Det er viktig for meg å ha mål og gjøre ting jeg føler at har mening for meg selv eller andre. Mine personlige forhåld er vel det viktigste, men jobben min er også ganske viktig.

2. Vad kan man göra för att uppnå sina livsmål på bästa sätt? Å ta målene skrev for skrev og ha en passende balanse mellom det å være optimist og realist. Suksess kan ta tid og det er i mellomtiden ok å gjøre noen feil på veien så lenge man fortsetter. 

3. Vad är du för stjärntecken och tycker du att beskrivningen av ditt stjärntecken överensstämmer med hur du är? Jeg er jomfru og det stemmer faktisk veldig bra med min personlighet, jeg er glad over å være et jordtegn som balanserer imot resten av mitt ellers luftige horoskop. 

4. Vad tycker du om att arbeta som spådam? Det er en spesiell og givende jobb men kan også være utfrordrene. Det er fantastisk følelse når man føler at man hjelper noen og vet at de er oppmuntret og positive når de legger på. Dessverre er det ikke alle som ringer som har det enkelt, så man prøver så godt man kan å veilede disse menneskene til et positivere perspektiv på sine personligere utfordringer.  

5. Varför bör man kontakta dig för vägledning? Om du vil få et ærlig svar på det som kommer opp ved lesning. Personlig liker jeg bedre å fokusere på personlig rådgivning, det vil si hva er det beste du kan gjøre i din situasjon for å komme nærmere resultatet du ønsker. Jeg forsøker hele tiden å minne på at livet er mer og mindre opp til oss og hvordan vi spiller med det vi har. 

Ring Ariel på 829 954 66 (Norge) (kr 26,00/min).