Av Ariel: Januar, vinter depresjon og tropisk vampyr fest

henda Nordens beste spåkone spådame

Januar, vinter depresjon og tropisk vampyr fest 
Håper dere alle har hatt en fin januar, det er virkelig ikke min favoritt måned må jeg si! Kalt, mørkt, julen over og langt til sommeren. MEN man kan jo alltid gjøre noe godt ut av det med å bryte opp vanen, forsøker alltid å prøve å finne noe å gjøre når jeg gruer meg til januar og februar. Invitere gamle venner jeg ikke har sett lenge på middag, synke meg i bøker jeg ikke har gitt meg tid til å lese, bake noe rart til kjæresten eller bare ta marathon på gode TV serier. Nordens beste spåkone spådame

henda1

Nordens beste spåkone spådame

For et par år siden slo jeg og en venninne i Berlin til en kostyme fest som vi kalte "The tropical Transylvanian party". Vi dekorerte hele leiligheten med frukt, plast blomster og hodeskaller. Det var en stor suksess og noe mine venner fortsatt snakker om.

frNordens beste spåkone spådame

Noen er mer sensetive en andre for mørket og da er det viktig å gjøre ting som balanserer deg. Yoga f.eks. kan være en god måte å roe negative tanker på og kontakt med mennesker du er glad i kan hjelpe deg ut av hodet og å få fram gode følelser. Vi har nok alle våre måter 🙂 Ønsker dere en videre fin uke og gleder meg til neste samtale! /Ariel