Liten radiofest ikväll – Jag och mina vänner på live video från Radio FG

IMG_3454 Kära läsare,
Här kommer en otroligt intressant bild av en garderob hemma hos mig…haha! Inte så intressant men jag tyckte faktiskt att det blev bra med dessa små ledlampor som är batteridrivna så jag faktiskt ser vad jag har i garderoben för innan var det helt mörkt. När man nu ser vad man har så hjälper det dock inte med nästa dilemma vilket är, vad ska jag ha på mig? Ja som ni ser så är det de stora frågorna som jag ställer mig här idag…Tror jag väljer att ta ut svängarna med en svart tröja…hehe jaja, jag vet men jag är en tråkigt formell Stenbock så jag är ursäktad. Huvudsaken är att det ser ok ut. Jag ska på till en radioshow där de kommer att filma live då min pojkvän spelar skivor och vi har bjudit in ca. 25 personer för att det ska vara partystämning. Ska bli kul och spådamen Sophia som även är min vän och i musikbranschen kommer att vara där så håll utkik efter oss! Tror ni kan se det hela här ikväll med start kl.23.00 (Paristid). Ariel finns på linjerna sent idag för att svara på era frågor. Hejdå!!