Vi kan ses i Oslo?

ReklamfoldrarKära läsare, Sitter uppe här på småtimmarna och gör klart reklamblad för alternativmässan i Lillestrom den 6:e-8:e November som ligger strax utanför Oslo. Jag har blivit tillfrågad att vara med där men har inte bestämt mig än ifall jag åker dit eller inte. Jag blev även tillfrågad att vara med i en TV show i Oslo nyligen men jag bor ju i Paris och det var lite kort varsel så det blev inte av.  Dock så tänkte jag vara med i form av mina reklamblad på mässan iallafall. Mässan fick mig att tänka på att jag borde åka till Oslo oavsett och ordna en lokal och ta emot mina kunder ansikte mot ansikte så att säga eftersom jag har en stor kundkrets i Norge. Jag tänker mig att den 29:e Oktober fram till den 31:a Oktober kan vara bra datum att hälsa på er uppe i Norge, detta skulle innebära att jag kan träffa er för konsultationer i en lokal i Oslo under Torsdag, Fredag och Lördag. För att göra detta vill jag gärna att ni mailar mig här ifall detta låter intressant, det är inget bindande att maila mig utan jag kommer att lägga upp ett schema här som ni kan anmäla er på utifall att intresset är stort nog. Jag kan också åka till andra städer i Norge men då måste intresset vara stort nog så om ni i Trondheim, Bergen eller andra städer i Norge vill träffa mig för konsultationer ansikte mot ansikte så kan ni maila mig här. Priset för en halvtimmes konsultation kommer att vara 750 Norska Kronor (en halvtimme på telefonlinjen i Norge kostar 780 Kronor). Ser fram emot att träffa er snart och mina kära kunder i Sverige kan också maila mig ifall ni vill ses i verkligheten för en konsultation.