Söker efter duktiga spådamer

golden-universal-tarotKära läsare,
Jag söker alltid efter duktiga spådamer/spåmän till vårat team på norska telefonlinjerna . De egenskaper jag söker hos dig är att du först och främst är träffsäker men jag söker även efter en person som ärlig, trevlig, förstår norska och som passar in i vårt gäng helt enkelt och det är något jag kommer att känna när vi pratar tillsammans. Vid intresse så kan ni maila mig här så hör jag av mig för en eventuell intervju via telefon om jag känner att du kan vara rätt person för oss. Du måste ha eget företag om du jobbar hos oss och vi betalar 8.13 Norska kronor per minut. Vissa som spår kan leva heltid på det och andra har det som en extrainkomst, men i första hand så är det bra om du har en annan grundinkomst om du börjar hos oss eftersom det tar tid att bygga upp en spålinje och en kundkrets. Mvh, Alva

Comments

  1. Pingback: Medium Alva » Blog Archive » Nyhetsbrev vår 2018

Comments are closed.