Veckan i bilder

Kära läsare,
Sitter på tåget på väg tillbaka till Paris efter en vecka i Tyskland och Strasbourg. I Tyskland var det två lugna dagar på landsbygden men vi tog även en sväng till Mannheim. Sen resterande fem dagar var jag i Strasbourg och träffade nära vänner. På bilderna ser ni bl.a. en kompis hund som var uppklädd när vi firade Frankrikes seger i VM i fotboll. Helt otroligt vilken stämning det var på gatorna efter vinsten. Helt galet faktiskt. Vidare kan ni se bilder från vingården i Tyskland samt bilder från och utanför min kompis hotell som jag bodde på i Tyskland samt en bild från vackra Strasbourg och korsvirkeshusen på kvällen. Nu när jag kommer hem så är jag åter mer tillgänglig på linjerna såklart. Önskar er en fortsatt fin dag:)

 CockerFranceWinFootball HotelroomSiebeldingen MeFRanceWorldcup2018 Siebeldingen2 Siebeldingen4 Strasbourg SunflowerSiebeldingen WineyardSiebeldingen WineyardSiebeldingen2VillaK