Veckan i bilder

Hej!!
Allt väl med er i Sverige och Norge? Årets mysigaste årstid är här och det är ju nu som det är sådär extra fantastiskt då vi har allt det där spännande framför oss. Nu pratar jag direkt till er som älskar julen såsom jag gör. Vissa saker förblir vad de är för alltid och just mitt lyckorus inför jul är nog ett av sådana saker. Dock så kan ju saker och ting vända om något tragiskt sker under julen där allt det där positiva associeras med en svår händelse.

Det är många därute som inte ser julen som en lycklig tid, kanske just för att förväntningarna är stora och nerverna på helspänn iallafall för de som kanske inte vill umgås med vissa familjemedlemmar och för de som tar julen på allt för stort allvar. Det är kanske märkligt hur min fascination för julen är så stor eftersom jag varit med om riktigt dysfunktionella jular.

Tänk er ett Woody Allen scenario gånger hundra eller tvåhundra. Min roll har varit att försöka få familjen att komma överens och att hålla i en hel del saker så att vi får ihop det med vad som ska ordnas. Det har varit riktigt jävligt faktiskt men sen har det ju varit riktigt bra också. Jag är fruktansvärt envis och fokuserad när jag vill något och det har gjort att jag har sett till att de jular som jag kan styra upp blir riktigt bra och det grundar sig inte i någon revanschlust utan snanare att jag verkligen tror på att jag kan styra upp mitt liv i den riktning som jag vill och detta är även något som jag förmedlar i mitt arbete och i min kommunikation med er. Jag är helt och hållet övertygad om att det mesta är möjligt faktiskt.

Detta skulle bli ett inlägg om veckan i bilder men det blev lite mer än så. Hursomhelst, här kommer veckan i bilder, allt från juldekorationen i området där jag bor (bild 4, 5 och 6), en middag på fina Monsieur Bleu (bild 1 och 3) med utsikt över Eiffeltornet samt en bild från just nu (bild 2) då jag sitter och skriver detta till er. Ha en underbar helg!

Monsieurbleu

Alvabasker

Monsieurbleu2Xmas Beaujoulaisdauteulxmas2018  AuteuilXmas2018