Värmande feedback som start på 2016

vinterlandskapKära kunder,
Här i Paris är det hela 8 grader nu och jag hörde att det är betydligt kallare uppe i norr….Här kommer något som värmer, kanske inte er direkt iförsig men det värmde mig och kändes ju nästan som sommar när jag läste det. Det är feedback från en svensk kund:

"Hej kära Alva! Jag var i kontakt med dig via telefon under julhelgen. Jag undrade om mannen som jag träffat skulle gifta sig med mig även då han säger att han inte vill gifta sig. Du svarade att han kommer att göra det och att han kommer att vara rörd. Härligt! Jag berättade för dig att du skrev till mig i augusti 2014 att jag skulle träffa denna man men jag hade svårt att tro dig, men allting stämde! Vi skulle träffas i december det året men du var osäker på tiden, vi träffades i januari 🙂 Han skulle ha ett B i sitt namn, namnet visade sig börja på B. Han skulle ha blå ögon, vara händig och byggt det mesta i sitt hem, ha ett självständigt arbete, vi skulle bo i ett hus nära där jag bodde då och vi skulle träffas via nätet. Allt, precis allt, stämde. Vi bor nu i det huset som du även beskrev möblemanget i och vi är så lyckliga. Tack kära Alva. Du är verkligen helt fantastisk i att känna av hur framtiden blir och jag hoppas att du har rätt även denna gång med giftermål även om mannen ifråga är så försiktig och inte riktigt vill ännu. Kramar från —-"