David Bowie, hemsidan och feedback

snow-at-sunshine-and-blue-skyKära läsare, Måndag närmar sig mot sitt slut jag har tagit en titt på webbtrafiken till sidan den senaste tiden och det ser ut som om fler och fler hittar hit, t.ex. igår hade 78 stycken användare besökt sidan varav dom så var det 81 procent nya besökare. Fick även fin feedback igen från en ny norsk kund med orden "Tusen tack Alva! Det var så mycket som stæmde så otroligt bra", resten kan jag inte lägga upp här eftersom det är alltför privat. Glad blir man minst sagt och det är inte alltid jag postar feedbacken här men jag borde kanske göra det oftare. En mindre glad nyhet är ju tyvärr så gick David Bowie bort idag, en mycket speciell artist och jag tänker mig att han välkomnar oss alla en dag på andra sidan när det blir dags att lämna jordelivet. En fantastisk begåvning har med andra ord lämnat oss men vakar över oss på sitt alldeles speciella sätt. Livet rullar på vidare och jorden snurrar runt sin axel och vi med den. Önskar er alla en bra kväll och ta hand om er.