Väntar på snö

Image result for paris snow
Kära läsare,
Antar att det är kallt i Sverige och i Norge? Här är det också kallt och det ska kanske snöa. Det kändes lite som om det var på gång ikväll. Det där isiga fanns där i luften ikväll. Jag har varit dålig på att uppdatera sidan i veckan. Har bl.a haft besök av ett interiördesignteam från Norge där några av dem är kunder till mig så vi gick ut på en middag och kvällen slutade sent med många skratt och tokiga diskussioner, tog med mig en av mina roligast vänner och vi kunde inte sluta skratta! Sen har det varit en hel del annat också, har träffat min musikerkollega (bild härunder) som är en av producenterna på min kommande EP som släpps på ett amerikanskt bolag under våren.

YotaStephaneJan2019

Sen har jag ju jobbat en hel del också:)
Jag har hunnit fylla år också, därför har det varit dåligt med inlägg här. Statistiken på sidan ser bra ut, tog en titt ikväll och siffrorna är helt i linje med vad jag anser är bra. Snart är klockan 03.00 så jag antar att det är dags att sova. Vi hörs och skrivs mer i veckan. Godnatt! /Alva