Marie hittade sina tre borttappade fotoalbum

Image result for fotoalbum

Kära läsare,
En ny vecka har börjat på ett bra sätt. Hade bl.a samtal av Marie från Norge som inte kunde hitta sina tre fotoalbum som hade kommit bort under en flytt. Hon var rädd att de skulle ha slängts bort av misstag men det kände jag att det inte hade hänt. Jag sa vad jag såg och var jag såg att de var. Efteråt blev jag osäker på om jag guidat rätt eller fokuserat för lite. En glad Marie ringer upp mig en halvtimme efter vårat samtal och hade hittat alla tre album. Jag frågade henne om hon har husdjur och då sa hon att hon har en hund, en svart Labrador. Lustigt nog så drömde jag om en svart Labrador i morse, det var säkert varit Maries Labrador som dök upp som budbärare:) Dagen har börjat väl och hoppas på fler glädjande samtal!