Vänner på besök

ParisKära läsare,
En ny vecka har tagit form och det börjar med regn men vad gör det när jag har tre Junifödda vänner här på besök från Sverige. Det är något med er som är födda i Juni, både Kräftor och Tvillingar som är så lättsamt och behagligt. Energin som ni har är bubblande, ja, jag kan inte hitta ett annat ord för det. Det kan ha med mina Vattumanaspekter att göra att jag ofta umgås med människor som tycker om att prata och diskutrera saker, man vänder ut och in på problem och analyserar i timmar. Det har blivit en hel del sena kvällar på balkongen med en massa diskussioner om allt mellan himmel och jord, därför behöver jag nu en liten vila. Jobbar på linjerna fram till 18.00 idag (Måndag). Bilden är tagen igår från en kvällspromenad så att mina vänner kunde få lite fina bilder från Paris på kvällen.