Ut och promenera

rosatraningLog för mig själv just då jag tänkte på ett samtal som jag hade med en kund igår och vi kom in på detta med val av färger när det gäller kläder (ett sidospår vid sidan av spådomen såklart) och det faktum att vi nordbor har en tendens att klä oss i svart, grått, mörkblott eller vitt och om vi vill vara lite mer vågade så kör vi med lite mer färg på träningskläderna som om det vore så vågat…visst är vi lite rädda för ta ut svängarna ibland? Sportkläder verkar dock varta en frizon där det tillbakahållsamma och strikta inte dominerar…med detta sagt så har jag nu tagit på mig min skrikiga utstyrsel för att gå ut och bränna kalorier och jag tror allvarligt talat inte att någon kommer att notera att jag skulle vara väldigt färglad idag, det sitter nog bara i mitt nordiska tänk helt enkelt.