Stockholm

VasastanJulinnegard

Kära läsare,
Här kommer en liten hälsning från Stockholm. Ni är ute och julhandlar och ordnar kan jag tänka mig. Därav tysta linjer. Här i Stockholm är finns det ingen snö med massvis av julstämning ändå. Goda vänner och familj bidrar till att skapa en magisk stämning.

Hoppas julafton blir bra också för det kan ju bli lite turbulent ibland när familjen träffas… Här sitter jag i en lägenhet i Vasastan som jag hyr under denna vecka och blickar över innergården (se bild).

Ni kan nå mig som vanligt på linjerna även om jag jobbar lite kortare pass. Tänker mig att många av er har en hel del frågor gällande det kommande året, det brukar vara så. Många frågar om karriären och olika mål som de har satt upp för det kommande året. Nu blir det ju också ett nytt årtionde vilket gör det hela lite mer spännande.

Ett årsskifte innebär för många att man tar nya tag och just känslan av att ha ett helt år framför sig påverkar motivationen på ett bra sätt. En vinterkväll med tända ljus, ett anteckningsblock och med blicken riktad på framtiden är en bild som jag målar upp för er här och nu.

Önskar er alla en underbar Lördag:)
/Alva

Spåkone syns            kSanta in his sleigh animated      beste spådamen        animated Christmas tree       tarot synsk