Från tomteverkstan till Stockholm

JottaChristmasathome2019Notfixed

Kära läsare,
Nu har jag lämnat tomteverkstan i Paris och kommit fram till Stockholm där jag ska fira Jul (eller just nu sitter jag på flyget och skriver detta). Jag kommer att jobba som vanligt men vissa dagar jobbar jag färre timmar. Håll utkik på schemat för att få tag i mig men lägg märke till att det kan ske små förändringar här och där. Först har vi julen och sen kommer det ju bli 2020, ett nytt årtionde!! Har ni funderat över det kommande året? Vissa av er har frågat mig om det kommande året och hur det kommer att blir och säkerligen kommer det flera frågor kring detta. Finns här för det, det är bara att ringa eller att skriva. Julen innebär även en hel del ensamhet för många, det är vanligare än man tror, jag finns här för stödjande samtal och för vägledning.
Kram,
Alva