Sommarens sista sista solstrålar

Kära läsare,
Solen gör sina tappra försök till att värma upp Sverige och nu handlar det om dagar innan det blir snäppet kallare. Som tur är så åker jag tillbaks till Paris snart, springer ikapp solen i ett par veckor till och därmed tillbaks till runda 20 grader vilket känns bra. Idag kommer jag att jobba på linjerna fram till midnatt samtidigt som det blir lite förberedande jobb inför den nya spådamens linje som jag öppnar i mitten på Oktober. Jag kan säga så mycket att det är en isländsk tjej som pratar norska och jag är väldigt förväntansfull inför hennes start, känner på mig att det kommer att bli riktigt bra. Jag ser att jag har många missade samtal på norska linjen och detta gäller även linjen “Alvas Egne Favoritter”, maila mig gärna om ni tror att det kan vara några tekniska problem, ni kan maila till postmaster@medium-alva.com
Önskar er en fin Torsdag och skickar en speciell hälsning till alla Kräftor därute, månen är i ert tecken idag så passa på att jobba färdigt med det kreativa för att få goda nyheter längre fram och om ni känner att det finns något som bekymrar er så lyssna till er intuition nu och hitta svaret till problemet.