Sverige – Bilder

Kära läsare,
Här kommer en liten uppdatering med bilder från Sverige. Nu har jag varit här i snart en månad och trivs väldigt bra. Dagarna går åt att arbeta på linjerna samt ordna med en del administrativa saker med den andra linjen där Rauni och Rose jobbar samt planering med den nya spådamen som börjar i mitten på Oktober. I helgen åkte jag iväg till Dalarna och hälsade på lite nära och kära samt en barndomsvän som har ett sommarhus där. Nu är jag tillbaks i Stockholm och tänkte att jag bara måste uppdatera sidan eftersom det var så pass länge sen. Jag har haft det bra här och har även hälsat på min far som tyvärr är sjuk men pigg trots allt. Det är ofta väldigt mycket som ska hinnas med när man är i Sverige och därför väljer jag att stanna lite längre för att hinna med allt samt undvika en massa spring fram och tillbaka så jag hoppas ni förstår att sidan uppdaterats lite mer sällan än vanligt. Här kommer lite bilder!

Vid sjön Bäsingen i Dalarna

Fridfullt vid Bäsingen
Gäststugan som jag sov över i hos min barndomsvän
Brunnbäcks Herrgård i Dalarna
Fina kossor/kalvar
På väg till pappa..
Jag och min pappa