Söker efter en skicklig spådam/spåman

golden-universal-tarotKära läsare, Jag har precis fått reda på vilken tid spådamen Ariel är tillbaka från sin semester och det är Tisdagen den 18:e Augusti kl.20.00 som hon åter är inloggad. Jag söker nu efter en eller två spådamer/spåmän som kan hoppa in för mina ordinarie spådamer på de norska spålinjerna när de är på semester/lediga eller alternativt få en egen linje alltefterson (egen linje kan öppnas förutsatt att personen är inloggad tillräckligt många timmar per vecka). De egenskaper jag söker hos dig är att du först och främst är träffsäker men jag söker även efter en person som ärlig, trevlig, förstår norska och som passar in i vårt gäng helt enkelt och det är något jag kommer att känna när vi pratar tillsammans. Vid intresse så kan ni maila mig här så hör jag av mig för en eventuell intervju via telefon om jag känner att du kan vara rätt person för oss. Du måste ha eget företag om du jobbar hos oss och vi betalar 8.13 Norska kronor per minut. Vissa som spår kan leva heltid på det och andra har det som en extrainkomst, men i första hand så är det bra om du har en annan grundinkomst om du börjar hos oss eftersom det tar tid att bygga upp en spålinje och en klientbas. Mvh, Alva

Comments

  1. Pingback: Medium Alva » Blog Archive » Söker efter duktiga spådamer

Comments are closed.