Kräftskiva med min norska väninna

alvaecrevisseKära läsare, Den andra värmeböljan har kommit till Paris och lagt sig som ett tungt täcke över stan. Folk ute i parken där jag tog min långpromenad försöker svalka sig på bästa möjliga vis och katten ligger i fosterställning och sover framför fläkten. Det är sommar och det är jag väldigt glad över. Kommer att jobba fram till 18.00 och efter det tar jag med mig en bok och går ut. Rauni kommer att jobba fram till 23.00 som vanligt och Ariel är tillbaka nästa Tisdag igen. Här till vänster hart ni en bild på min lilla kräftskiva som jag hade för min norska vän som också bor i Paris då jag introducerade henne till denna svenska tradition som hon inte hade firat förut. Det blev väldigt lyckat trots att mina egengjorda hattar som jag ordnade ungefär 5 minuter innan hon ringde på dörren såg ut som kockhattar gjorda av en 5-åring:)