Slut på EM men inte sommaren

watsonjuly

Kära läsare,
Det är Måndag, EM i fotboll är över och Paris har återgått till ett normalläge igen. Det har varit väldigt livligt med alla fotbollsfans här. Jag kommer att sakna det lite faktiskt, tycker om att titta ut genom fönstret och höra glada människor och inte enbart mullret av bilar. Snart är det Tour De TourEiffelEM2016France och de kommer faktiskt att passera utanför mitt fönster, brukar höra det varje år och bli lika förvånad men denna gång är jag förberedd. Men först är det ju Frankrikes nationaldag på Torsdag och då blir det riktigt livat med och folk på broarna för att se en stor summa pengar brinna upp i form av fyrverkerier som lyser upp området kring Eiffeltornet, det kostar men lite pampigt ska det vara eller hur:) Här ovanför ser ni sommarkatten Watson som njuter av solen och väntar på spåsamtal samt en bild som jag tog av Eiffeltornet när jag cyklade hem genom fanzone efter matchen mellan Frankrike och Tyskland. Nu ska jag svara en kund som väntar på en skriftlig reading. Ha en fin dag allesammans!