Ondskan har slagit till igen

StrasbourgJuli2016Kära läsare,
Ondskan har slagit till igen, denna gången i Nice. Jag har gått längs med den gatan så många gånger. Nice, ett av Frankrikes mest populära semesterorter, en stad som påminner om grannlandet Italien med sina vackra byggnader och varma atmosfär. Att analysera varför detta hat existerar har gjorts så många gånger redan men lösningen verkar finnas långt borta. Jag tror att terrorismen kommer att vara utrotad i framtiden och det känns så bra att tänka på det. Det är svårt att förena en förlegad syn på människor, och då speciellt kvinnor med det moderna samhället och ännu svårare att hantera en aggression som är så rå och brutal. En högt uppsatt person inom Frankrikes underrättelsetjänst varnar om ett inbördeskrig inom kort. Jag har inga svar. Vi måste tro på seger, det är allt jag vet. Sitter på tåget på väg till Strasbourg och loggar in vid 17.30 för er som inte hann få tag i mig igår och idag förmiddag.