Positiv energi från oss till er alla

Kära läsare,
Jag har världens mest positiva vän och han heter Watson. Ni som följt mig här ett tag känner nog igen honom eftersom han ofta är med i mina inlägg. Han är ofta med när ni ringer mig också, då ligger han i mitt knä och lyssnar. Jag talar såklart om min katt som har en alldeles speciell positiv energi, man skulle kunna säga att han är en liten sol. Han är sällan på dåligt humör utan mestadels “ler” han såsom han gör här på bilden. Han är väldigt “Zen” och sprider ett lugn omkring sig. Lite om vad Zen är = Zen is a form of meditation with a focus on the mindful awareness of the present moment. In common lexicon, the phrase “being zen” or “having a zen attitude” has come to mean viewing life calmly with equanimity. By this definition, being Zen is about doing right for the mind, body, and soul. It can help you relax, have a positive outlook on life, and find a higher plane of spiritual worth.
Vi sänder ut Zenenergi till er alla denna Söndag, ta ett djupt andetag och släpp oro och alla måsten, titta på bilden av Watson och låt honom vägleda dig in i ett tillstånd av total närvaro och lycka:)