Efter en god natts sömn

Mycket rosa blir det från skorna som inte syns i bild här upp till hörlurarna...
Senast var det bara en gammal maskin som var ledig men den gjorde sitt jobb..

Hej kära läsare,
Jag har känt att förkylningen varit på väg i ett par dagar och har tagit Propolis vilket har hjälpt men man ska lyssna på sin kropp och den har bett om vila så inatt sov jag nästan 10 timmar på raken. Nu känns det mycket bättre idag så jag håller tummarna…Var och gymmade häromdagen och blir ofta sjuk efter att jag har varit där, tror det är alla bakterier i alla handtag o.s.v…även om man rengör sin crosstrainer före och efter så har jag väl blivit känslig, förmodligen eftersom man inte vistas i miljöer med så mycket människor lika ofta som förut…Vill ta på mig de nya uppiggande träningskläderna (sällan man tar ut svängarna färgmässigt med vanliga kläder tyvärr) och cykla iväg dit idag igen men avvaktar lite och känner efter för man ska inte låta tankens vilja köra över kroppens vilja så som man ibland gör…Jag har hittat ett utmärkt sätt att läsa om och ta in all information jag fick på Reikikursen ett par veckor sen genom att ta med mig häftet till gymmet, det kan ju bli lite tradigt att stå och trampa i 40 minuter annars. Det är definitvt fördelen med crosstrainern att man samtidigt kan passa på och läsa. Sen är det ju bevisat att träning där man samtidigt rör armar och ben ökar förbränningen avsevärt vilket är ett plus. Så upp på crosstrainern eller ut och åk skidor om ni vill bränna lite extra innan påsken:)