Om den nya linjen – Rauni öppnar på Lördag

Hej kära läsare,
Jag har varit dålig på att uppdatera sidan på sistone men det beror på att jag håller på att öppna en till linje i Norge som jag nämnt förut. Bilden är klar och linjen kommer att heta “Alva’s egne favoritter” numret kommet att vara: 820 959 59 (26Nok/Min). Jag planerar att öppna linjen på Lördag från klockan 10.00. På denna linje kommer jag själv välja ut ett par spådamer som jag personligen tycker är bra och träffsäkra. Först ut på Lördag är min personliga favorit Rauni (ni som bor i Sverige kan ringa Rauni på 0939-100 65 65, Kr 19,80/min). Här är en presentation på norska och en bild på henne:


Rauni er en seriøs veileder med mange års erfaring. Hun har en sterk intuisjon og anses å være klok.Hun har lang erfaring og stor tro på tarotkort. Når hun benytter tarotkort bruker svarene å stemme, slik at hun kan gi deg en god og personlig veiledning. Mange ringer henne tilbake etter første gangs konsultasjon med tilbakemeldninger om at alt hun så stemte og at de har fått det bedre etter at de pratet med henne.