Min nya telefonlinje “Alva’s Egne Favoritter” är officiellt öppnad

Solen...födelse, nytt liv, nya upplevelser och en givetvis födelsen av en ny spålinje...

test

Detta är en speciell dag eftersom  min nya telefonlinje “Alva’s Egne Favoritter” är officiellt öppnad i Norge. Numret är som sagt 820 959 59 (26Nok/Min). Nyckelordet här är kvalité och jag kommer bara att ha spådamer som jobbar på denna linje som jag personligen tycker håller måttet. Först ut de närmaste veckorna är Rauni som jag redan skrivit om tidigare. Sedan kommer spådamen Ann att jobba på denna linje och även hon är en av mina absoluta favoriter. Det kan bli aktuellt med en tredje spådam men detta är fortfarande i planeringsstadiet och jag vill då hitta en person som passar oss och som kanske även kompletterar oss på ett bra sätt. Vid eventuella frågor som rör denna linje så kan ni maila mig på: postmaster@medium-alva.com

Lycka

Soliga Hälsningar,

Alva