Nyhetsbrev

Kära kunder,
Önskar er ett bra avslut på Påsken för i år. Nu har vi våren framför oss och ljusare tider (äntligen). Jag tänkte att det var dags för ett nyhetsbrev. Vi börjar mer Webbstatistiken för hemsidan som visar på fina stigande siffror.

Statistiken
Den senaste månaden har sidan haft 347 unika användare, 896 sessioner och totalt 1468 sidovisningar. Självklart siktar jag på att det ska bli mer men samtidigt så trivs jag bra med de siffror vi nu har. Så här såg statisktiken alltså ut mellan den 27:e Februari och 27:e Mars i år:

StatisticsAlvaMarch2016


 

Spådam sökes
I April månad så kommer min spådam Ariel att jobba på ett musikprojekt utomlands på heltid och hon kommer att ha väldigt lite tid till att jobba på linjen, därför söker jag nu efter en spådam under April månad för Ariels norska linje. Det finns möjlighet till förlängning efter April ifall vi känner att samarbetet fungerat bra och kunderna är nöjda såklart. Du kan vara svensk men bör förstå norska såklart. Arbetet innebär att du har ett eget företag och du bör räkna med att det innebär en liten extrainkomst till en början och att det inte är ett heltidsjobb (vidare kan det bli ett heltidsjobb ifall du blir populär hos kunderna såklart). Det är jag som sköter marknadsföringen för din linje och alla kostnader för den. Kriterier som jag söker efter är att du är duktig på att spå och att du är trevlig. Vid intresse så är du välkommen att maila mig och berätta lite mer om dig själv, maila till mig här.

Alvas Shop – 20% rabatt på allt i butiken fram till den sista Mars
Jag har en liten nyöppnad Webbbutik och fram till den sista Mars så får ni 20% rabatt på alla varor. Ta en titt på shoppen här: https://www.medium-alva.com/shop/

Specialerbjudande på en Short Reading och en Komboreading – Gäller i 4 dagar till
Erbjudandet för en komboreading och en Short Reading gäller fram till sista Mars, mer information hittar du här: https://www.medium-alva.com/2016/03/komboanalys-specialerbjudande-2/
 

Det var allt för denna gång:)

Bästa Hälsningar,
Alva