Inlägg från Ariel från igår

ArielBerlinHallo alle sammen!
Siste påskedag i dag og jeg håper virkelig at der har hatt det hyggelig over påsketiden. Her i Berlin hadde vi noen varme og solrike dager og var det som om våren var her over natt. Gatelivet her blir fort levende så snart det blir varmere og og det letter over hele byen. En følelse som er like god hvert år, Berlin kan være litt grå på vintern. For meg har det vært travelt med jobb og kunstprosjekter som det ellers har vært mye av denne måneden. Jeg har blandt annet drevet med å forberede en reise til Norge, men har jeg blitt invitert til et måneds gjestkunstneropphold i Hardangerfjorden nå i april. Dette blir annen gang jeg besøker Norge fra jeg flyttet derifra som barn og jeg gleder meg helt enormt. Dette blir også første gang jeg besøker Hardangerfjorden, det skal vist være veldig vakkert der.
Dersom jeg ennå ikke er sikker på hvor god nettforbindelsen der kommer til å bli, har jeg og Alva bestemt oss for å finne noen til å erstatte meg i April. Om forbindelsen er stadig, kommer jeg fortsatt att vara inlogget på linjen. Jeg ønsker dere en fortsatt god uke kjære lesere, håper jeg vil ha muligheten for å spå for dere i April.

Ariel