Märkliga tider – en pararell värld

FTSL41E7IMG_3863ParisLivingroomApril2020ParisLivingroom2April2020

Kära läsare,
Det är märkliga tider nu. Jag har pratat med en hel del av er om viruset såklart och hur jag tror att det kommer att se ut under de kommande månaderna både i norden och globalt. Jag känner mig inte alltför orolig av någon anledning.

Det lugnar ner sig efter påsk.

Det är en luddig overklighetskänsla som är närvarande och lite subtil som ett dimmigt filter. Det är en irritation över att ha sin personliga frihet begränsad samt en förundran över masshysterin som råder i media och i världen.

Folk är rädda, inte alla men många.  Det är något som inte stämmer, dock något som kommer att uppdagas tids nog känner jag men jag undviker att tala mer om det här och nu. Nåja nog om detta uttjatate tema, här kommer lite bilder istället som får ge uttryck för denna vecka och känslor som flödat fritt.

Edward Hoppers fantastiska målning med kvinnan i fönstret som så tydligt uttrycker hopp. Den mörkare natten då allt är tyst och öde (mannen i mörkret), tända ljus vid öppna spisen när jag väntar på era samtal samt mina sena middagar efter att jag loggat ut vid midnatt.

Önskar er alla en fin helg och glöm inte att allting är i rörelse och med rörelse kan det bli bättre, även om det ibland är sämre. Vi fokuserar på "bättre" eller hur;)

Jag är inloggad väldigt mycket nu så det är bara att ringa eller skriva till mig.

Ta hand om er!!!!

Cony Kiss GIF - Cony Kiss Love GIFs

Cony Kiss GIF - Cony Kiss Love GIFs

Cony Kiss GIF - Cony Kiss Love GIFs

Cony Kiss GIF - Cony Kiss Love GIFs