Lejon här, där och överallt!

Hej kära läsare,
Hoppas ni har haft en bra Torsdag. Idag är det den 9:e Augusti och jag tänkte på det faktum att jag känner 4 personer som är födda idag vilket ju är ganska ovanligt tycker jag. Sen känner jag personer som är födda både den 7:e och 8:e Augusti också och det som är det mest faschinerande är att jag har tre vänner som är födda den 7, 8 och 9 Augusti som faktiskt är mina bästa vänner. Märkligt eller hur?! Nåja nog om mina funderingar, här kommer en favorit i repris, något jag skrev här för ca. tre år sedan och då var den här sidan fortfarande på engelska:

I have noticed that….
Aries often looses things like cell phones, cameras and glasses
Taurus has a special relation to food (likes and dis-likes)
Gemini forgets to call you back and show up in time
Cancerians do not like to have an empty fridge
Leos prefer do do things their way, always..
Virgos are much softer than they appear to be
Libras always are so well dressed
Scorpio is the ultimate investigator
Sagittarius is always going somewhere
Capricorns should take some holidays once in a while
Aquarians hate every day life but love their own routines
Pisces can heal just by talking